EDIconnect, unica platforma EDI din Romania cu certificat Drummond in 2017

Progresul este imposibil fara schimbare.

Suntem o companie orientata catre clienti si tintim pentru o crestere exponentiala, pe care o putem atinge numai cu ajutorul clientilor nostri. Prioritatea noastra este de a investi in solutii inovative pentru a putea oferi clientilor nostri garantia ca lucreaza exclusiv cu cele mai noi tehnologii de pe piata. Echipa si clientii nostri reprezinta cele mai importante active ale companiei.

Politica noastra este de a vizita cat mai multi clienti, indiferent ca sunt in Cluj, Baia Mare, Oradea sau Constanta pentru a le identifica nevoile si, in functie de ele, a le oferi ulterior cele mai bune solutii si servicii.

EDIconnect este singura platforma de EDI, din Romania, care are la baza solutii certificate in 2017 – Drummond Certified AS2 1Q2017

Daca esti pasionat de tehnologie, te va bucura sa afli ca avem Drummond Certified pentru:

MA, FN, FN-MA, Chunked Transfer Encoding (CTE), Reliability, Restart, SHA-2.

 

Ce inseamna Drummond Certified pentru Clienti? O multitudine de beneficii!

Cu Drummond Certified™, vei putea:

Economisi bani: Costurile de implementare sunt reduse substantial, intrucat ai ocazia de a implementa solutii software care au fost deja testate si certificate pentru interoperabilitate.

Cumpara inteligent: Drummond Certified™ ajuta utilizatorii sa-si simplifice procesul de achizitie, ceea ce se traduce printr-o scadere a costurilor si o crestere a productivitatii. Te poti relaxa stiind ca toate optiunile certificate au fost in prealabil testate atat pentru conformitate cu standardele din industrie, cat si pentru interoperabilitate cu standardele tehnice specifice.

Comunica mai usor cu partenerii tai: Produsele Drummond Certified™ sunt conforme si interoperabile, ceea ce inseamna ca ele pot interfata atat cu sistemele tale, cat si cu cele ale partenerilor tai, si pot creste eficienta in cadrul lantului tau de aprovizionare.