Utilizarea resurselor de tip cloud pentru rezolvarea problemelor tale EDI

Tehnologia cloud a castigat in ultimii ani tot mai mult teren in vietile noastre de zi cu zi, oferindu-ne solutii de stocare foarte accesibile de pe urma carora putem beneficia cu totii, indiferent de aptitudinile tehnice. Tehnologia a fost denumita ‘cloud’ special pentru a-i sugera intangibilitatea pentru clientul de rand. Tehnologia ‘cloud’ este usor accesibila de pe orice tip de dispozitiv si joaca o serie de roluri foarte importante, atat pentru utilizatorii de zi cu zi, cat si pentru marile companii.

Sursa: http://www.informationsecuritybuzz.com/articles/five-things-consider-choosing-cloud-vendor/

Ubicuitatea cloud-ului este atat de mare, incat nici nu realizam cat de des il folosim in viata noastra. Cu toate acestea, tehnologia cloud inca nu si-a atins potentialul atunci cand vine vorba de automatizarea tranzactiilor, din care aproximativ doar 10% sunt updatate sa functioneze cu noua tehnologie.

Acest procentaj este rezultatul oricaror din urmatorii factori: se poate ca si companiile respective sa nu fi avut mijloacele financiare pentru a aplica astfel de schimbari majore sau sa se fi impotrivit cu totul schimbarilor – sau pur si simplu poate nu sunt atat de agile din punct de vedere tehnologic. De exemplu, sunt unii retaileri care lucreaza cu un numar urias de unitati de stoc, confruntandu-se in acelasi timp si cu date EDI fragmentate care nu le usureaza deloc situatia. Astfel de situatii pot fi gestionate de un sistem cloud, care iti poate simplifica tranzactiile si face intregul proces transparent.

Dupa cum am aratat si inainte, tranzactiile manuale pot fi extrem de costisitoare pentru afacerea ta. Chiar si asa, este greu de inteles de ce atat de multe companii inca prefera sa ramana traditionale in abordarea lor, ratand astfel efectele unor transformari pozitive atat de mari pentru profitabilitatea lor globala si de termen lung. Noi, cei de la DCA Ventures, te putem ajuta sa gasesti o solutie care sa iti satisfaca nevoile specifice, indiferent daca preferi o solutie on-premise sau una de tip cloud/SaaS. Daca solutiile de tip SaaS nu iti sunt familiare, este important de stiut ca acestea sunt scalabile si gandite astfel incat sa se potriveasca oricarui buget.

DCA Ventures te va ajuta sa iti modernizezi procesele de afaceri si sa iti imbunatatesti relatiile cu partenerii tai comerciali. In plus, noi ne vom ocupa si de toate procedurile mai putin vizibile care completeaza afacerea ta, cum ar fi cele de upgrade, testare, audit si altele asemenea, acordandu-ti sprijin total. Daca iti doresti sa afli mai multe, contacteaza-ne.

Sursa imagine: http://www.informationsecuritybuzz.com/articles/five-things-consider-choosing-cloud-vendor/